Trainer

Traian Bușe

Traian si-a făcut debutul competițional in 2008, reușind încă de la primele evenimente să se claseze pe podium. Doi ani mai târziu a devenit primul campion la drift din istoria României, la volanul unui Nissan Silvia S14.
Ca instructor și-a început cariera în 2018 având la activ numeroși cursanți ale modulelor de bază și piloți care activează în campionatele din România și Europa.

Călin Ciortan

Călin are o experiență de peste 10 ani în motorsportul românesc. A participat de-a lungul anilor la numeroase competiții, reușind să dețină titlul de campion național al României și podiumuri în competiții europene. Pasiunea sa pentru automobilele de competiție l-a făcut să dețină și să concureze pe automobile precum BmwE30, BmwE92, Nissan S13. Ca si instructor si-a început activitatea în urmă cu doi ani, primul elev fiind chiar fiul sau.

Radu Văduva

Radu s-a alăturat echipei noastre de instructori în 2019. Pasiunea sa pentru mașinile de competiție și evenimentele de motorsport s-au materializat în numeroase participări la etape de drift din Campionatul Național al României si din cel european. Cea mai recentă participare i-a adus un loc pe podium la ultima ediție a Campionatului European Drift Kings.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial