drift land
Trackday Drift Land

 Trackday Drift Land Romania. Cum a fost?

Trackday Drift Land Romania. Prezenți la primul Trackday marca Drift Land Romania. Evenimentul a avut loc weekend-ul trecut și a marcat deschiderea locației Drift Land România.  La trackday au participat 21 de piloți cu un total de 18 mașini (wow) cu toate că evenimentul nu a fost foarte promovat, se dorea mai mult un eveniment pilot.

Derapajele controlate s-au desfășurat fără prezența spectatorilor, cei prezenți au făcut parte din staff-ul obligatoriu al piloților și au fost împărțiți în trei zone separate ( padocul, zona destinată înscrierilor și zona de circuit).

Cei trei instructori ai Academiei de Drift au fost prezenți și au încins atmosfera la propriu pe circuit.

Ce este Drift Land Romania?

Drift Land Romania este cea mai nouă locație unde pasionații de motorsport se pot antrena într-un cadru ce oferă siguranță.  Își propune să devină locația preferată pentru pasionații de drift și nu numai.  Avantajul circuitului este faptul că se află la mică distanță de București. Mai exact în Comuna Tărtășești, Jud. Dâmbovița

În acest moment Academia de Drift poate da curs și solicitărilor de Drift Experience al căror inconvenient era deplasarea în locația de la Brașov. Circuitul în configurația actuală dispune de 3 viraje. ( 2 la dreapta, 1 la stânga).  Prezintă pereți de siguranță realizați după structura și configurația pereților protectori ce se găsesc la evenimentele europene de drift.

Pe circuit intri doar dacă respecți minime dotări de siguranță atât pentru pilot cât și pentru mașină (centură în patru puncte, fără scurgeri de lichide etc. ) Regulamentul îl găsești aici.

 

Please follow and like us: