Servicii


Academia de drift oferă servicii de asistență tehnică piloților și revizie mașinilor de drift.Îți punem la dispoziție o echipă cu experiență în sportul cu motor. În acest timp te vei putea concentra numai la pilotaj!

O mașină de drift presupune o echipă tehnică cu pregătire în domeniu și o întreținere constantă, inclusiv între etapele de concurs. Iar la finalul sezonului competițional de drift automobilul de concurs necesită revizie generală.

Costurile serviciilor echipei tehnice variază în funcție de numărul de zile sau etapele solicitate, de distanța unde are loc evenimentul sportiv și de numărul persoanelor din echipa mecanică. De asemenea, se utilizează mașină platformă, mașină de asistență tehnică, combustibil, anvelope speciale, consumabile, piese suplimentare. În cazul în care mașina suportă o avarie pe parcursul etapei de drift, pentru asigurarea rapidă a reparației.

Colaboratorii noștri pentru revizia tehnică.
Partenerii Academiei de Drift sunt cei de la TBD Garage .

Mașinile folosite pentru cursurile de drift primesc regulat servicii de întreținere pentru a putea performa fără întreruperi. Uneori sunt necesare intervenții pentru a „repara” ceea ce cursantul a „deteriorat” în timpul orelor practice. Tot cei de la TBD Garage sunt responsabili de distribuirea strategică a resurselor noastre. Reușesc de fiecare dată prin consultanță să recomande cea mai bună variantă cost/performanță.

Echipa de asistență tehnică beneficiază de experiență acumulată în cadrul campionatelor naționale și europene de drift. Au participat alături de piloți cunoscuți în ramura sportului cu motor și ne-au demonstrat priceperea. Piloți printre care amintim Traian Bușe ( primul campion național al Romaniei la drift), Călin Ciortan ( dublu campion național al Romaniei la drift).