Cursuri de drift


Cursuri de drift, experiențe unice și pachete personalizateCursurile școlii noastre de drift se adresează atât celor curioși, care doresc să încerce o experiență inedită cât și celor care doresc învățarea derapajului controlat în vederea pregătirii pentru viitoarele etape competiționale.

Cursurile de drift sunt structurate în 3 module de sine stătătoare. Drift Experience este primul modul. Curs de tip experiență unicat, cu rol introductiv în tainele derapajului controlat.

Modulul doi sau One Day Experience ți-i se adresează dacă dorești să înveți elementele de bază ale acestei discipline sportive sau dacă ai deja cunoștințe în altă ramură auto și dorești să îți perfecționezi tehnica de condus.

Pentru efectuarea cursurilor de drift este nevoie să trimiți un e-mail aici, ori să suni sau să trimiți mesaj la numărul de telefon: +40729259111. În cel mai scurt timp te vom contacta pentru stabilirea tuturor detaliilor despre curs.

Rezervarea zilelor în care vor avea loc cursurile teoretice si practice de drift se face de comun acord cu elevul, după verificarea disponibilității circuitului sau a celorlalte locații.