Despre

De ce Academia de Drift?

Scopul școlii noastre de drift  este de a oferi iubitorului de motorsport șansa de a se iniția în tainele driftului urmând cursurile de drift  sub îndrumarea unui instructor experimentat, în condiții de siguranță atât pentru el cât și pentru public.

Te așteptăm în cadrul Academiei de Drift unde vei deprinde abilitățile și cunoștințele necesare conducerii unei mașini de competiție. Mașinile puse la dispoziție cursanților îndeplinesc standardele de siguranță FIA ( Federația Internațională de Automobilism). Instructorii academiei sunt piloți cu experiență în motorsport, având în palmares podiumuri naționale și europene în cadrul campionatelor de drift. Instructorii și piloții noștri promit adrenalină într-un cadru organizat și perfect legal.

 

Ce tipuri de cursuri oferă scoala de Drift?

Fie că dorești să devii pilot de drift sau să încerci experiențe unice școala noastră de drift este potrivită pentru tine.

Oferim un pachet complex elevilor care urmează cursurile școlii de drift. De la experiențe singulare până la cursuri intensive. Drift ExperienceOne Day ExperiencePilot licenseTeam Building- Drift experience, Pachete personalizate.

Academia de Drift oferă gratuit îndrumare pe parcursul primului an competițional. Pune la dispoziție spre închiriere mașinile proprii, celor care au terminat cursurile de drift și doresc să participe în cadrul evenimentelor organizate legal pe teritoriul tării și nu numai.

Colaborăm cu persoane specializate în construcția și modificarea mașinilor de competiție. TBD Garage Vă oferim consultanță  în vederea pregătirii mașinii de drift .Constructie masiniConsultanțăAsistenta tehnica.

 

Traineri specializați

Campioni si vicecampioni naționali.

Experiență

De peste 10 ani în campionatele de drift din România și din Europa.

Mașini ce respectă normele
în vigoare

Realizate după regulamentul Federației Internaționale de Automobilism.(F.I.A.)

Circuit de Drift

Cursurile se desfășoară pe circuit specializat pentru motorsport.

Devii pilot licentiat

Poți concura în etapele și evenimentele de drift organizate în condiții legale.

Pachete personalizate

Punem la dispoziție pe lângă cursurile intensive de drift și pachete concepute împreună cu tine, în cazul în care dorești doar să încerci o experientă unică sau să îți surprinzi apropiații cu un cadou special.

Consultanta

După finalizarea cursului intensiv de drift îți oferim consultanță gratuită pe parcursul primelor etape competiționale.

Pregătire mașina competiție

Colaboram cu ateliere specializate, cu experiență în pregătirea mașinilor de competiție

Fără limită de varstă.

Orice pasionat este bine venit. Cel mai tânăr pilot de drift din România a avut la debut 12 ani.

Rezervarea prealabilă

Cursurile se țin după rezervarea în prealabilă a circuitului, de comun acord cu elevul.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial