Circuit de DRIFT

circuit drift Prejmer

Circuit de DRIFT

Circuit de drift aproape de București

Academia de Drift își desfășoară cursurile intensive de Pilot license,  modulele de Drift Experience și One Day Experience preponderent pe circuitul Drift Land. Mai exact in zona Tartașești, jud. Dâmbovița.

Alte locații ale Academiei de drift

Dispunem de mai multe variante de locații pentru desfășurarea cursurilor.  Rezervarea locațiilor se face de comun acord cu minim 1-2 săptămâni înainte de cursul propriu zis.  Circuitul fiind folosit și pentru etapele de drift sau pentru track day-uri este util în special celor doresc să devină piloți profesioniști de drift.  Dacă în schimb sunteți la primul contact cu acest sport există și alte variante. Pentru cei care doresc să experimenteze pentru prima oara cum este la volanul unei mașini de drift se pot stabili și alte variante de locații. Deoarece este mai dificil să piloteze automobilul și să il mențină pe circuit în prima zi de curs.

Cum rezerv cursul de drift și cum rezerv circuitul?

Stabilirea zilelor în care vor avea loc cursurile teoretice si practice de drift se face de comun acord cu elevul, după verificarea disponibilității circuitului sau a celorlalte locații.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial