Circuit de DRIFT

circuit drift Prejmer

Circuit de DRIFT

Circuit de drift în zona Prejmer

Academia de Drift își desfășoară cursurile intensive de Pilot license, evenimentele de Team Building și modulele de Drift Experience și One Day Experience preponderent pe circuitul de drift din zona Brașov. Mai exact pe Circuitul Prejmer. Circuitul dispune de 1.2 km de pista, showroom, sală de conferințe, magazin, infirmerie, 500 locuri de parcare. Sala de conferințe este utilată pentru sedințe si team-building-uri. Mai multe detalii despre suprafață, zone de viteză, numărul de curbe, facilități, găsiți pe site-ul lor aici.

Alte locații ale Academiei de drift

Dispunem de mai multe variante de locații pentru desfășurarea cursurilor.  Rezervarea locațiilor se face de comun acord cu minim 1-2 săptămâni înainte de cursul propriu zis. Propunerea noastră este folosirea circuitului de drift din zona Prejmer preponderent pentru cei ce efectuează cursurile intensive de Pilot license . Circuitul fiind folosit și pentru etapele de drift ale campionatului național sau pentru track day-uri este util în special celor doresc să devină piloți profesioniști de drift. Inclusiv pentru cei din zona Brașov sau pentru evenimente auto private. Dacă în schimb sunteți la primul contact cu acest sport există și alte variante. Pentru cei care doresc să experimenteze pentru prima oara cum este la volanul unei mașini de drift se pot stabili și alte variante de locații. Deoarece este mai dificil să piloteze automobilul și să il mențină pe circuit în prima zi de curs.

Cum programez cursul și rezerv un circuit de drift

Stabilirea zilelor în care vor avea loc cursurile teoretice si practice de drift se face de comun acord cu elevul, după verificarea disponibilității circuitului sau a celorlalte locații.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial