Briefing-ul în motorsport.

Briefing-ul în motorsport se organizează înaintea începerii unei competiții automobilistice, track-day sau curs.  Briefing-ul este susținut de cele mai multe ori de către arbitrii sau de către instructori de drift.  Reprezintă ședința obligatorie la care participă piloții.

Ce presupune o discuție tip briefing?

Participarea piloților sau a cursanților este obligatorie deoarece aduce în discuție detalii ce țin de layout-ul circuitului, proceduri în caz de accident, programul zilei, indicații particulare ale circuitului sau cerințele arbitrilor ori ale organizatorilor.
În cazul în care nu ai participat la briefing este important să anunți. Și să îți fie aduse la cunoștință informațiile discutate anterior. Altfel nu vei putea participa la evenimentul de drift!

Briefing-ul și cursurile de drift.

Instructorii Academiei de Drift încep fiecare curs sau eveniment pe care îl susțin prin a organiza  o ședință de tip briefing. Este important să fii foarte atent la informațiile primite în timpul briefing-ului. De la tehnicile pe care le vei învăța până la pauza de masă. Toate informațiile sunt utile și vei avea cu siguranță nevoie de ele pe parcursul zilei.

Please follow and like us: