Asistenta tehnica

Asistență tehnică

Revizie mașină drift.  Cost asistență tehnică.

O mașină de drift presupune o echipă de asistență tehnică cu pregătire în domeniu și o întreținere constantă, inclusiv între etapele de concurs. Îți punem la dispoziție o echipă cu experiență în sportul cu motor. În acest timp te vei putea concentra numai la pilotaj! Beneficiezi de ajutor în pregătirea mașinii înainte de eveniment, pe parcursul etapei de drift și ulterior se va efectua revizia mașinii la terminarea evenimentului. De asemenea la finalul sezonului competițional de drift automobilul de concurs necesită revizie generală.

Costurile serviciilor echipei tehnice variază în funcție de numărul de zile sau etape solicitate, de distanța unde are loc evenimentul sportiv și de asemenea de numărul persoanelor din echipa mecanică. Se poate include folosirea unei platforme și a unei mașini de asistență, combustibil, anvelope speciale, consumabile, piese suplimentare pentru asigurarea rapidă a reparației în cazul în care mașina suportă o avarie pe parcursul etapei de drift.

Colaboratorii noștri pentru revizia tehnică.

Partenerii Academiei de Drift sunt cei de la TBD Garage . Mașinile folosite pentru cursurile de drift primesc regulat servicii de întreținere pentru a putea performa fără întreruperi. Uneori sunt necesare intervenții pentru a „repara” ceea ce cursantul a „deteriorat” în timpul orelor practice. Tot cei de la TBD Garage  sunt responsabili de distribuirea strategică a resurselor noastre. Reușesc de fiecare dată prin consultanță să recomande cea mai bună variantă cost/performanță.

Echipa de asistență tehnică beneficiază de experiență acumulata în cadrul campionatelor naționale și europene de drift. Au participat alături de piloți cunoscuți în ramura sportului cu motor și ne-au demonstrat priceperea. Piloți printre care amintim Traian Bușe ( primul campion național al Romaniei la drift), Călin Ciortan ( dublu campion național al Romaniei la drift).

  • Echipă cu experiență în evenimentele de tip motorsport
  • Revizie înainte și după eveniment
  • Echipă tehnică și mecanică pe parcursul etapei
  • Transport mașină la circuit
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial